Dyrepleier søkes til 1-årig svangerskapsvikariat i 100% stilling sentralt på Romerike

Klinikk: Din Veterinær AS

Søknadsfrist: 01.02.2018

Din Veterinær AS har ledig 1-årig svangerskapsvikariat fra 1. mai 2018 for dyrepleier i 100% stilling. Senere oppstart kan vurderes, så dyrepleiere som uteksamineres våren 2018 oppfordres også til å søke.

Din Veterinær AS er en godt etablert smådyrklinikk som ble startet i 2001. Det arbeider 3 veterinærer, 1 dyrepleier og 2 veterinærstudenter ved klinikken. Klinikken er godt utstyrt med gassanestesi, digital røntgenfremkalling, digital tannrøntgen, tannunit, blodanalysemaskiner, EKG, ultralydapparat mm. Vi utfører det meste av vanlige konsultasjoner, utredninger, kirurgi og kiropraktikk.

Klinikken ligger på Kløfta ca 30 min med bil fra Oslo sentrum. Det er gode togforbindelser og klinikken ligger 5 minutters gange fra togstasjonen.

Vi søker etter en utadvendt og blid medarbeider som har gode kommunikative evner og som yter god kundeservice. Du må like å jobbe i en liten og travel smådyrpraksis.

Vi kan tilby et trygt og godt arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer og kunder. Vi er opptatt av å ha et godt sosialt miljø og at alle skal føle seg trygge på jobb. Vi kan tilby faglige utfordringer tilpasset den enkeltes ferdighetsnivå, alt fra ren resepsjonstjeneste til å kjøre gassanestesi og overvåkning av inneliggende pasienter. Det er gode arbeidsbetingelser uten vakt eller helgearbeid og konkurransedyktig lønns- og pensjonsordning.

Dersom du har spørsmål om stillingen, kontakt Cathrine Berget på telefon 908 21 565.

Søknad sendes til: post@dinvet.no

Søknadsfrist: 01.03.2018. Søknader behandles fortløpende.

Søknadsfrist

01.03.2018

Kontaktperson

Cathrine Berget

Din Veterinær AS

Kongsvingerveien 6

2040 Kløfta