AniCura Rising Dyreklinikk søker to dyrepleiere

AniCura Rising Dyreklinikk har to dyrepleiere som skal ut i svangerskapspermisjon sommeren 2018. Utlysningen gjelder en fast ansettelse og et vikariat i 16 mnd.

Begge stillingene starter 1 mai og søknadsfrist er 15 januar 2018

Klinikken ligger i Skien by i Telemark fylke. Det er nært til en flott kyst, men også store fjellområder, samt kort vei til større byer.

Vi har utviklet oss til å en ledende smådyrklinikk i området vårt, og har vært sertifisert smådyrklinikk av Den Norske Veterinærforening i 13 år. Klinikken har 6 veterinærer, tre utdannede dyrepleiere og en assistent som bistår i det daglige arbeidet. Vi har også dyrepleierstudenter.

Vi jobber kontinuerlig med å utvikle, styrke og videreutdanne alle våre medarbeidere og har godkjent smådyrspesialist- hund og katt. Vi utfører alt fra vanlig poliklinisk arbeid til de mest avanserte indremedisinske utredninger og mye bløtvevskirurgi.

Du vil jobbe i et fantastisk godt team der AniCura sine verdier er viktige:

  • Sammen
  • Eget ansvar
  • Kompetanse og utvikling
  • Trygghet og omtanke
  • Direkte og ærlig

Sammen jobber vi for dyrenes beste og skaper fremtidens veterinærmedisin.

Vi søker i utgangspunktet dyrepleier med relevant erfaring, men nyutdannede oppfordres også til å søke. Godt humør, stå-på- vilje, positivitet og et godt lag med mennesker er viktig. 

Har du ønske om å jobbe i det vi mener er Grenlands beste fagmiljø, på en moderne klinikk, og er du en person som evner å gi det lille ekstra, så håper vi du søker.

Ring gjerne Heidi om du har spørsmål: telefon 99519137. Søknad til stillingen, CV og referanser kan sendes til daglig leder Heidi Haugholt: heidi.haugholt@anicura.no

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søknadsfrist

15.01.2018

Kontaktperson

Heidi Haugholt

AniCura Dyreklinikk Rising

Luksefjellvegen 30

3716 Skien