AniCura Dyreklinikken Telemark søker dyrepleier

Har du

erfaring som dyrepleier eller er nyutdannet, liker du å jobbe selvstendig, er du glad i dyr, har du lyst til å arbeide sammen med oss på AniCura Telemark?

Vi er

en moderne, godt utstyrt og framsynt dyreklinikk med seriøs og profesjonell holdning til yrket. Vi arbeider aktivt for at alle medarbeiderne skal ha faglig utfordring ved klinikken. AniCura Telemark er en DNV sertifisert dyreklinikk og har også en smådyrspesialist i staben. Vi er 11 kollegaer, hvorav fire er dyrleger og 3 er dyrepleiere. Vi utfører mye kirurgi, har tung kompetanse på indremedisin og hjertesykdommer og gjør også en del odontologi. Høyt fokus på pasientsikkerhet og smertebehandling.

Telemark

kan bli ditt nye arbeidssted. Klinikken befinner seg midt i postkortlandskapet i Telemark. Drømmer du kanskje om et liv utenfor storbyen? Fantastisk natur og friluftslivsmuligheter, landlig ro og bondesjarm, kombinert med yrende liv og et godt kulturelt og sosialt aktivitetstilbud. Behagelige boligpriser er verdt å nevne! Kort sagt så kombinerer du alle de moderne bekvemelighetene fra dagens samfunn med det å bo på landet hvor livskvalitet står sentralt.

Vi tilbyr

en fulltidsstilling som dyrepleier. Forholdene ligger godt til rette for at du skal kunne gå i gang med etterutdanning.

Arbeidstid mellom kl. 08-17. Ingen vaktplikt.

Vi tilbyr en lønnspakke i henhold til kvalifikasjoner. Klinikken er tariffbundet.

Vil du søke?

Send en kortfattet CV til inge.engeland@anicura.no eller kontakt daglig leder Inge Vogt Engeland på tlf. 90 65 67 08.

Søknadsfrist: fortløpende og senest 20. januar 2018.

Ønsket tiltredelse: 1. mars 2018.

Søknadsfrist

20.01.2018

Kontaktperson

Inge Vogt Engeland

AniCura Dyreklinikken Telemark

Bøvegen 273

3810 Gvarv