Sarpsborg smådyrklinikk søker dyrepleier i fast 100% stilling

Sarpsborg smådyrklinikk søker dyrepleier, sykepleier eller erfaren klinikkassistent i fast 100% stilling fra februar 2018.

Vi kan tilby en variert, utfordrende og faglig interessant jobb innenfor smådyrpraksis. Dine oppgaver vil i stor grad bestå av arbeid med anestesi/operasjonspasienter samt inneliggende dagpasienter, dermed er ansvarsfølelse og pålitelighet viktige egenskaper for stillingen. Du kan forvente faglig utvikling og mulighet for god innflytelse på egen arbeidssituasjon.

Klinikkarbeid er teamarbeid, så godt humør og det å kunne spille på lag er viktig. Vi har et godt arbeidsmiljø på klinikken og ønsker at alle skal ha det gøy på jobb og trives.

Sarpsborg smådyrklinikk er en veletablert og dynamisk smådyrklinikk i Sarpsborg sentrum hvor det i dag jobber 4 veterinærer og 4 sykepleiere/assistenter. Åpningstid er hverdager 9-18, vi har ikke helg- eller nattevakt.

Vi er en motivert og sporty gjeng som alle jobber for å gi våre pasienter og deres eiere en god opplevelse og den riktige behandlingen når de kommer innom. Besøk gjerne vår hjemmeside www.smadyrklinikk.no

Søknadsfrist er 01.12.17, søknader behandles fortløpende. Lønn etter avtale.

Søknad sendes til sarpsborg.smadyrklinikk@gmail.com.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Morten Hassel på mail eller tlf 69120506.

Søknadsfrist

01.12.2017

Kontaktperson

Morten Hassel

Sarpsborg Smådyrklinikk

Roald Amundsens gate 18

1707 Sarpsborg