AniCura Dyreklinikk Majorstuen søker dyrepleier

Ved Anicura Majorstuen dyreklinikk har vi omgående en ledig stilling som autorisert dyrepleier i 100% fast stilling.

Vi er et faglig dedikert og positivt team med tre veterinærer og to dyrepleiere samt at vi har flere veterinærstudenter tilknyttet vår klinikk.

Sammen innehar vi en bred faglig kompetanse og klinikken utfører alt fra poliklinikk til avanserte veterinærmedisinske behandlinger.

Vi søker etter en person som setter service og kvalitet høyt. Du må være faglig interessert og utadvendt. Videre må du kunne jobbe godt både selvstendig og i team. Vi oppfordrer nyutdannede dyrepleiere til å søke.

Arbeidsoppgavene vil være alt fra kundebehandling og administrasjon, laboratoriearbeid, røntgen, tannbehandling, anestesi -og smertebehandling, mm.

AniCura Majorstuen dyreklinikk ligger sentralt til Bogstadveien med kort avstand til trikk, buss og t-bane.

AniCura er en ledende veterinærkjede innen avansert veterinæromsorg for hunder, katter og andre kjæledyr. Vi har meget høy kompetanse og moderne -og avansert medisinsk utstyr. AniCura er representert i 6 europeiske land og har rundt 450 ansatte her i Norge.

Anicura Majorstuen er en klinikk med tette bånd til alle klinikkene innenfor Anicura Oslo, og setter stor pris på nært samarbeid på tvers av klinikkene. I AniCura er vi opptatt av å etterleve verdiene våre, og vi ønsker at du skal kjenne det igjen i disse:

  • Sammen
  • Eget ansvar
  • Kompetanse og utvikling
  • Trygghet og omtanke
  • Direkte og ærlig

Tiltredelse: snarest mulig.

Spørsmål og søknad på/om stillingen kan rettes til klinikkleder Barbro Forbrigd på tlf. 99591416 eller på mail: barbro.forbrigd@anicura.no.

Søknadsfrist

07.12.2017

Kontaktperson

Barbro Forbrigd

AniCura Dyreklinikk Majorstuen

Rosenborggata 8

0356 Oslo