Vets 4 Pets i Heggedal, Asker, søker 2 nye medarbeidere.

1) Ledig 1 års vikariat i 100 % stilling, helst autorisert dyrepleier eller assistent med relevant erfaring.

2) Ledig fast kveldstilling for dyrepleier-/veterinærstudent/assistent 1 kveld i uken + evt ved sykdom og ferier.

Vets 4 Pets er en dyreklinikk i Heggedal som består av to veterinærer, to dyrepleiere, to veterinærstudenter samt to klinikkassistenter. Klinikken er en smådyrsklinikk og behandler i hovedsak hund og katt. Hos oss får du en arbeidsplass som har et nært og godt arbeidsmiljø.

Vi legger vekt på at alle skal få være seg selv og bidra med sine evner, personlighet og erfaringer. Vi setter humor og trivsel svært høyt og vi som jobber her føler oss som en liten familie. Personlighet og evne til godt samarbeid i en til tider hektisk hverdag er derfor viktig for oss. Tilbake får du rom for å utvikle deg og være aktiv på mange felter, dyrepleierene/assistentene er involverte i de aller fleste leddene i klinikkhverdagen, og blir sett på som ”ryggraden” i driften. Er du lei av hierarki og å bare være en liten brikke? Slik er det ikke her!

Arbeidsoppgavene består blant annet av resepsjonsarbeid, bestillinger av fôr og utstyr, laboratoriearbeid, røntgen, anestesi, renhold og i å assistere veterinæren ved konsultasjoner. Vi søker en positiv, selvstendig og arbeidsom person. Lønn etter avtale, vi følger tariffavtalen mtp kvelds- og overtidstillegg samt 5 ukers ferie, ingen helgearbeid eller vaktordning.

Søknadsfrist: 15.11.2017

Kontakt oss dersom du har spørsmål vedrørende stillingen.

Søknadsfrist

15.11.2017

Kontaktperson

Anne Bettina Ruud

Vets 4 Pets

Vollenveien 132

1389 Heggedal