AniCura Dyreklinikk Østerås søker faglig engasjert dyrepleier med gode samarbeidsevner til 100 % fast stilling.

Vi er et faglig dedikert og positivt team med to veterinærer og tre dyrepleiere. Sammen innehar vi en bred faglig kompetanse og klinikken utfører alt fra poliklinikk til avanserte veterinærmedisinske behandlinger.

Du må trives i et miljø hvor service og kvalitet settes høyt – kundene skal merke at vi bryr oss. Videre må du kunne jobbe godt både selvstendig og i team. Du må også ha interesse for videreutdanning og kursing. Arbeidsoppgavene vil være alt fra kundebehandling og administrasjon, laboratoriearbeid, røntgen, tannbehandling, anestesi -og smertebehandling, mm.

AniCura Dyreklinikk Østerås ligger i Bærum, med kort avstand til buss og t-bane. I 1985 ble klinikken åpnet og var blant de fire første dyreklinikkene i landet som ble godkjent av Den Norske Veterinærforening. I 2014 ble vi en del av AniCura gruppen og trives godt med det. AniCura er en ledende veterinærkjede innen avansert veterinæromsorg for hunder, katter og andre kjæledyr. Vi har meget høy kompetanse og moderne -og avansert medisinsk utstyr. AniCura er representert i 6 europeiske land og har rundt 450 ansatte her i Norge.

I AniCura er vi opptatt av å etterleve verdiene våre, og vi ønsker at du skal kjenne det igjen i disse:

  • Sammen
  • Eget ansvar
  • Kompetanse og utvikling
  • Trygghet og omtanke
  • Direkte og ærlig

Tiltredelse: snarest mulig.

Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder Martine Schøyen Røang på tlf. 98 47 87 55 eller på mail: martine.roang@anicura.no. Søknadsfrist 15.10.2017

Søknad med CV og referanser sendes på mail til martine.roang@anicura.no

Søknadsfrist

31.12.2017

Kontaktperson

Martine Schøyen Røang

AniCura Dyreklinikk Østerås

Grini Næringspark 1

1361 Østerås