Evidensia Bodø Dyresykehus søker dyrepleier til fast stilling.

Sted: Bodø

Tittel: Dyrepleier

Stillingstype: Fast stilling

Evidensia Bodø Dyresykehus er Nordlands største dyreklinikk med det meste av moderne hjelpemidler for undersøkelser og behandlinger. Hos oss jobber det i dag fem veterinærer, to dyrepleiere, en hundefysioterapeut, to resepsjonister , to assistenter og en kontorsjef.

Du kan lese mer om oss på vår webside: bododyresykehus.evidensia.no

Vi ønsker oss en person med stor faglig nysgjerrighet, som er engasjert, blid, pliktoppfyllende og  liker å jobbe i en travel smådyrpraksis med hyggelige kollegaer.

Erfaring med anestesi er ønskelig og vil telle positivt lønnsmessig.

Vi ønsker å legge til rette for faglig og personlig utvikling. Vi kan tilby varierte dager og spennende utfordringer i et hektisk og trivelig miljø.

Evidensia Bodø Dyresykehus er en del av Evidensia Dyrehelse, hvor målsetningen er å bygge en kvalitetsledende veterinærkjede som tilbyr de beste veterinærtjenester over hele landet. Evidensia har et høyt fokus på kompetanse, etterutdanning og spesialisering for sine medarbeidere.

Stillingen er en 100 % stilling. Vi er opptatt av å gi våre ansatte gode muligheter for etterutdanning og tilbyr svært konkurransedyktige lønnsbetingelser.

Oppstart snarest.

Spørsmål om stillingen kan rettes til klinikksjef Hanne Myrnes, tlf 97 59 76 30 eller på mail: hanne.myrnes@evidensia.no

Søknad med CV og referanser sendes på mail til hanne.myrnes@evidensia.no

Søknadsfrist: Ansettelsesprosessen gjøres fortløpende.

Søknadspapirer vil ikke bli returnert.

Søknadsfrist

15.11.2017

Kontaktperson

Hanne Myrnes

Evidensia Bodø Dyresykehus

Notveien 3

8013 Bodø