Mosengs Dyreklinikk søker dyrepleier

En av våre meget dyktige dyrepleiere forlater oss 1 september grunnet flytting til et annet sted i landet. Vi har derfor en ledig 100% vikariatstilling som dyrepleier fra 1 september. Vikariatet er i utgangspunktet for 1 år med mulighet for forlengelse.

Mosengs dyreklinikk er en moderne dyreklinikk med stor fokus på god kundebehandling, diagnostisering og dyrevelferd. Daglig har vi innlagte pasienter til tannbehandling, kirurgi, røntgen, UL, prøvetaking og diagnostikk i tillegg til vanlig rutinebehandling i poliklinikken. Klinikken ligger sentralt i Oslo og driver i hovedsak med hund og katt.

Du er en dyrepleier som brenner for å levere førsteklasses kvalitet og service. Du er løsningsorientert, serviceinnstilt og har godt humør. Du liker å jobbe i et hektisk arbeidsmiljø, har god arbeidskapasitet og liker å bidra til en positiv arbeidshverdag. Du anerkjenner at alle medspillere har en like viktig plass i teamet og tar eget ansvar der det trengs. Du er interessert i å utvikle og videreutdanne deg.

Arbeidsoppgavene vil være alt fra kundebehandling, laboratoriearbeid, røntgen, anestesi, tannbehandling og mye mer.

Klinikken har et godt arbeidsmiljø og alle ansatte er svært opptatt av å inkludere alle faglig og sosialt. Vi er opptatt av å gi våre ansatte best mulig etterutdanning og har også gode lønnsbetingelser.

Søknadsfrist: 20.7.2017

Tiltredelse: 1.9.2017

Kontakt person: Linda Rogn eller Torill Moseng, tlf: 23 05 11 20. søknader sendes til linda@mdk.no

Søknadsfrist

20.07.2017

Kontaktperson

Linda Rogn / Torill Moseng

Mosengs Dyreklinikk

Smalvollveien 30B

0667 Oslo